NEWSFLASH!

In Maasmechelen sluit men de scholen voorlopig nog een extra week. In Maaseik is dit niet het geval, de leerlingen zijn morgen dus allemaal welkom op onze school. We vragen wel nog altijd om de coronamaatregelen zeer strikt in acht te nemen aub.
Wie ziek is blijft thuis…!

‼️UPDATE – COVID-19 – MAASLAND
De situatie is bijzonder ernstig.
👉Zaterdag vond er een crisisoverleg plaats met de gouverneur, alle Maaslandse burgemeesters en gezondheidsexperts. Zoals u wellicht al heeft vernomen, blijven alle scholen in Maasmechelen gesloten in de week van 19-23 april.
👉Voorlopig geldt de sluiting van de scholen alleen voor de gemeente Maasmechelen. De covid-19 situatie is er zeer slecht, maar ook in Maaseik en de andere Maaslandse gemeenten blijven het aantal besmettingen ondanks alle inspanningen erg hoog.
👉Bovendien is de druk op de ziekenhuizen in Maaseik en Genk enorm hoog. Een vaststelling dat er nog heel weinig marge is en we uiterst voorzichtig moeten zijn.
👉De scholen in Maaseik gaan dus morgen open, maar de situatie zal nauwgezet en van dag tot dag opgevolgd worden.
👉We weten dat iedereen al bijzonder veel inspanningen heeft moeten leveren, maar we willen toch nog eens oproepen extra waakzaam te zijn en je bij griepsymptomen zeker te laten testen en de quarantainemaatregelen in acht te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *